💡GAZDASÁGI
ELEMZÉS

VIDEÓ OKTATÓANYAG

A tőkepiacokat egy „láthatatlan kéz” irányítja, amit gazdaságnak nevezünk. Ha észrevesszük a „KÉZ” mozdulatait, akkor a jó irányba mozgathatjuk a befektetéseinket is.

✅ Melyik gazdasági mutató, miről árulkodik? (részletesen)
✅ Milyen gazdasági mutatókat használunk és hol? (bemutató)
✅ Hogyan alakul ki a gazdasági bika piac?
(mikor érdemes befektetni)
Hogyan manipulál a FED?
(amit még nem tudtál)
Mi mozgatja a devizákat?
(mikor érdemes devizát váltani)

00NAP
00ÓRA
00PERC
00MÁSODPERC
☝️Most nyári kedvezménnyel lehet a Tiéd…

💥Új oktatóanyagunk most
35% nyári kedvezménnyel lehet a tiéd⚡️

Tudtad?..

A legtöbb esetben egy-egy makrogazdasági adatot, például az infláció alakulását az USA-ban, teljesen tévesen értelmeznek a befektetők. Amit később korrigál is a piac. Ha megtanulod helyesen értelmezni ezeket az adatokat, akkor nem „dőlsz be” az első piaci reakcióknak. 💡

most -35% nyári kedvezmény💥

✅ A világgazdasági összefüggések ismerete, nélkülözhetetlen a hatékony befektetési döntéshozatalhoz.

✅ Ez a tudásanyag minden helyzetben elkísér majd, akkor is, amikor már vége a magasabb inflációnak és visszatérnek a gazdaságot élénkítő olcsóbb hitelek, és akkor is, amikor újra kezdődik majd az inflációs növekedés.

✅ Minden helyzetben hatékonyan át fogod látni a gazdasági folyamatokat, hogy időben tudj lépni, akár a pénz és tőkepiacokon, akár az ingatlanpiacon, de még a devizaváltások időzítését illetően is.

Az anyag tartalma

Az oktató videó tartalmából..

Nézzük, hogy milyen gyakorlati leckéket tartalmaz az oktatóanyag…

01.

Miért fontosak a gazdasági, makro mutatók?

A piaci trendeket a világgazdasági tendenciák befolyásolják, azonban minden helyzetben más és más mutatók azok, amelyek leírják ezeket a tendenciákat. Ezek ismerete nélkül, a befektetők “csukott szemmel” hoznak döntést.

02.

Milyen piaci ciklusban, milyen makro mutatókat figyelünk?

Mostanság az infláció alakulása körül van a fókusz, de ez nincs mindig így. A következő időszakokban a recessziós mutatókra terelődik a hangsúly, utána pedig újra más mutatókat fog monitorozni a piac. Ezeket bemutatjuk részletesen.

03.

Milyen mutatót, hol lehet gyorsan megtalálni?

Elmagyarázzuk, hogy milyen mutatót, hol lehet részletesen megismerni, analizálni, és összehasonlítani egyéb mutatókkal. Ezen ismeretekkel pedig magabiztosabban hozhat döntést bárki a befektetési piacokon.

04.

Milyen mutatókból lehet kiolvasni egy BIKA piac kezdetét?

A gazdasági ciklusok gyakran átmenet nélkül váltják egymást.
Bizonyos mutatók már a ciklus váltások előtt segítségünkre vannak, hogy meghatározhassuk a felfutási, pénzpiaci jóléti szakaszok elejét. Megmutatjuk, hogyan.

05.

Milyen mutatókból lehet kiolvasni egy MEDVE piac kezdetét?

A medve piacokat, főként megszorító piacoknak nevezzük. Ilyen lehet egy recesszióban, vagy bármilyen költségvetési szigorítással párosuló időszakokban az uralkodó trend. Megmutatjuk, hogy ezt milyen mutatókkal lehet előre felmérni.

06.

Melyek a legjobb makro stratégiák a befektetéseinkhez?

Elmagyarázzuk, hogy milyen mutatókat érdemes nyomon követni és kombinálni, amelyek segítségével hatékony, trendszerű stratégiákat lehet kialakítani az egyes piaci ciklusokban.


NÉZZ BELE AZ OKTATÓVIDEÓ ANYAGBA:

KIEMELT OKTATÓANYAG
előnyök!⭐️

Az oktató videó anyagban rengeteg gyakorlati tapasztalatból származó dolgot megosztunk, amikkel máshol nem találkozhatsz.☝️ NÉZZ BELE 👉

Miről lesz még szó a videó oktatóanyagban?

A FED manipulációinak felismerése

A FED gyakran nem azt csinálja, amit előre vetít. Ez pedig nem véletlen, hiszen nem csak a tetteik, hanem a nyilatkozataik is piacbefolyásolók, amivel élnek is.

Mikor érdemes dollárra vagy euróra váltani a forintot?

Az egyes devizákat számtalan külső körülmény és tényező befolyásolja. Ezek közül 2 makro tényező van rájuk a legnagyobb hatással. Bemutatjuk.

Intézményi befektetők makro trend alapú stratégiájának követése

Az intézményi befektetők a legkockázatkerülőbbek. A kockázatok elől történő menekülésük pedig hatással van az árfolyamokra. Megmutatjuk, hogyan.

Legjobban teljesítő szektorok felkutatása a gazdasági tőkevándorlási tendenciák útján

A gazdaságból a pénz nem tűnik, el csak máshova vándorol. Bizonyos esetekben a legjobb döntés lekövetni, hogy mely szektorokba áramlik a tőke az egyes ciklusokban.

Melyik időszakban melyik stratégiát érdemes használni?

Megmutatjuk, hogy melyik makrogazdasági időszakban, melyik a legmegfontoltabb befektetési stratégia, amit alkalmazhatunk.

20 leghasznosabb tanács a megfelelő stratégia alkotáshoz

A videó anyagban bemutatunk néhány olyan hasznos praktikát is, aminek alkalmazása hatékonyan támogatja a portfólió kialakítást.


-35% KEDVEZMÉNNYEL!⚡️
Most kedvezményesen lehet a tiéd a videó tananyag, aminek hozzáférését azonnal küldjük emailben.

Nézz bele YouTube
videóinkba 👀

KIK VAGYUNK?

Image

💡 TÖBB MINT 18.500 FELIRATKOZÓ

YouTube csatornánkon, több mint 18.000 feliratkozó kíváncsi hétről-hétre az új kriptopiaci és gazdasági témáinkra
➡️ https://youtube.com/kriptovadasz

Image

💡KRIPTO ÉS RÉSZVÉNY ELEMZÉSEK

Zárt Patreon közösségünk számára heti szinten hozunk ki új piaci elemzéseket, ahol olyan módszereket alkalmazunk, melyeket ebben az oktatási anyagban is bemutatunk.

Image

💡Több tudás = több profit

Azért dolgozunk, hogy gyarapíthasd velünk tudásodat, mert 10%-al több tudás, az akár 100%-os pénzügyi növekedést jelenthet.