A vállalatok számára általában az utolsó negyedév a legerősebb. Emiatt láttunk 2020-21′-ben is egy év végi felfutást a kripto és a tőzsdei piacokon, de emiatt lőtt ki 2022 december végétől is a BTC.
Most 3 kurzussal segítünk minden ilyesmire felkészülni, ami egész életedben támogat majd a döntéseidben…

✅ Gazdasági elemzés ismeretek ✅ Blokklánc analitika ✅ Gyakorlati kripto tudás

00NAP
00ÓRA
00PERC
00MÁSODPERC
🟡Tudtad?
Általában a kezdő befektetők legalább egy és két millió forint közötti tőkét buknak el a piacokon, mire megtanulják a kripto és a tőzsde működését.
Veled ez nem történhet meg!
Ehhez adunk most 50% kedvezményt, egy olyan tudáscsomagra,
ami örökre támogatni fogja a befektetési döntéseidet❗️

Több, mint 100 videó lecke❗️ Bármikor visszanézhető
Most -50% kedvezménnyel…

Most egy csomagban tesszük elérhetővé a három sikerkurzusunkat, amelyekkel gyakorlati tapasztalati tudással fogsz gyarapodni a kripto piaci gyakorlati lépések, a blokklánc elemzési ismeretek, és a gazdasági elemzés terén.💡

A tudás olyasmi, amit csak egyszer kell megszerezned, és örökre téged fog szolgálni!

Most egy csomagban 3 olyan kurzus lehet a Tiéd, ami igazi gyakorlati tudást ad, mellébeszélések nélkül.

A csomag tartalma

Az oktató videó csomag tartalmából..

Nézzük, hogy milyen gyakorlati leckéket tartalmaz a csomag…

01.

Blokklánc elemzés A-Z-ig 📈

Összesen 56 db videó leckében megtanítjuk megfelelően használni a blokklánc analitikai eszközöket, és megmutatunk minden olyan gyakorlati trükköt és praktikát, amit mi használunk a hétköznapokban, amikor meghatározzuk, hogy beszállunk-e valamibe vagy sem.

02.

Gyakorlati kripto tudás… 🟡

Az alapoktól – haladó szintig vezetünk be a kriptoeszközök világába. Bemutatjuk milyen rendszereket használhatsz és miért, bemutatjuk hol érdemes projekteket kutatnod és hogyan, ami aranyat ér, és megmutatjuk, hogyan szoktunk portfóliókat kialakítani. Valamint számtalan hasznos tanáccsal látunk el.

03.

Gazdasági elemzés🚨

A gazdasági tendenciák sosem hazudnak, csak nem mindenki érti ezt a nyelvet. Megtanítjuk, hogyan ismerheted fel pl. az Amerikai Jegybank nyereségtermelő gépezetének lépéseit előre. Mikor érdemes beszállnod, és mikor érdemes kiszállnod a piacokról. Egyebek mellett megmutatjuk, mikor érdemes devizákat váltanod.

04.

Intézményi befektetők makro trend alapú stratégiájának követése

Az intézményi befektetők a legkockázatkerülőbbek. A kockázatok elől történő menekülésük pedig hatással van az árfolyamokra. Megmutatjuk, hogyan.

05.

Milyen mutatókból lehet kiolvasni egy BIKA piac kezdetét?

Mindenki a bikapiacokat keresi. Ha tudod, hogy mikor érkezik, akkor türelmesebben ki tudod várni, mintha csak csapongsz a hírek alapján. Megmutatjuk, hogy ezt milyen mutatókkal lehet előre felmérni.

06.

Melyek a legjobb makro stratégiák a befektetéseinkhez?

Elmagyarázzuk, hogy milyen mutatókat érdemes nyomon követni és kombinálni, amelyek segítségével hatékony, trendszerű stratégiákat lehet kialakítani az egyes piaci ciklusokban.


-50% KEDVEZMÉNNYEL!⚡️
Most kedvezményesen lehet a tiéd egyben a teljes videó tananyag csomagunk, aminek hozzáférését azonnal küldjük emailben.

Nézz bele YouTube
videóinkba 👀

KIK VAGYUNK?

Image

💡 TÖBB MINT 18.500 FELIRATKOZÓ

YouTube csatornánkon, több mint 18.000 feliratkozó kíváncsi hétről-hétre az új kriptopiaci és gazdasági témáinkrau003cbru003e➡️ https://youtube.com/kriptovadasz

Image

💡KRIPTO ÉS RÉSZVÉNY ELEMZÉSEK

Zárt Patreon közösségünk számára heti szinten hozunk ki új piaci elemzéseket, ahol olyan módszereket alkalmazunk, melyeket ebben az oktatási anyagban is bemutatunk.

Image

💡Több tudás = több profit

Azért dolgozunk, hogy gyarapíthasd velünk tudásodat, mert 10%-al több tudás, az akár 100%-os pénzügyi növekedést jelenthet.